S.C. PIETE SIBIU S.A.

Societatea noastra a luat fiinta o data cu aprobarea de catre Consiliul Local al Municipiului Sibiu a Hotararii nr. 246/2010 privind reorganizarea Serviciului Public Administratia Pietelor in societate comerciala pe actiuni, avand ca actionari Municipiul si Judetul Sibiu.

Domeniul principal de activitate, asa cum este definit in Codul Activitatilor Economice din Romania, este reprezentat de “Activitatile imobiliare pe baza de comision sau contract”. Cu alte cuvinte, societatea noastra administreaza pietele agroalimentare si targul “Obor” din municipiul Sibiu, punand la dispozitia persoanelor fizice si juridice interesate spatiile special amenajate in perimetrul acestora in vederea desfasurarii unor activitati cu specific comercial.

Prin HCL nr. 62/2015, S.C. PIEŢE SIBIU S.A. a preluat prin concesiune, începând cu 01.03.2015, imobile terenuri situate în Municipiul Sibiu , in suprafata totala de 111 mp cu destinaţia de piete temporare în vederea desfăşurării activităţii de comerţ stradal cu legume, fructe şi flori.

FORMULAR
contact
PIETE
SIBIU

    Am citit și accept Termenii și condițiile